Ask-Pinari
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DOSTLUGUN BULUSTUGU MEKAN

Anasayfaen son konular GaleriAramaSon görsellerKayıt OlGiriş yap

Hem spor hem şık görünmenin yolları

YazarMesaj
KaPtaN_76
site sahibi
site sahibi
KaPtaN_76

Erkek
Lakap : deli-yurek

Hem spor hem şık görünmenin yolları Empty
MesajKonu: Hem spor hem şık görünmenin yolları   Hem spor hem şık görünmenin yolları EmptyPaz Ekim 12, 2008 1:05 pm

Hem spor hem şık görünmenin yolları Moda0155
Jean, spor ayakkabı ve eşofmandan vazgeçemiyor olabilirsiniz. Ama bu, hiç bir zaman şık olamayacağınız anlamına gelmez. Hem spor bir tarza sahip olup hem de şık ve alımlı görünebilirsiniz...

1- Spor giyinmeyi seviyorum ve de rahat hissettiğim için sürekli pantolon giymeyi tercih ediyorum. Pantolon giymeden de spor görünmek mümkün mü? (Ayça R. - İzmir)
Spor görünmek için pantolonlara esir olmayın. Jean etekler, kargo şortlar giyerek de aynı havaya sahip olabilirsiniz. Etek giydiğinizde altına yüksek topuklu ayakkabı yerine düz botlar ya da spor kanvas ayakkabı giyerek spor çizginizi korumanız mümkün. Yeter ki kıyafetinizdeki dengeyi koruyun.

Ekose bir şalla bile tarzınızı ortaya koymanız mümkün.
2- Spor bir tarzım var; aynı zamanda aksesuar kullanmaktan da hoşlanıyorum. Spor tarza uygun nasıl aksesuarlar kullanmalıyım? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. (Ayşegül M. - İstanbul)
Spor bir tarzınız varsa, ona uygun aksesuar seçmelisiniz. Tabii ki inci kolyeler size göre değil! Yine tarzınızı tamamlayacak spor çizgide aksesuarları seçmelisiniz. Örneğin sezonun modası olan ekose bir şal, kanvas ya da tüvit bir şapka, büyük boy çanta ile hem spor çizginizi koruyacak hem de sezonun en moda aksesuarlarını kullanmış olacaksınız.
http://www.burasi-ask-mekani.tr.gg

1 sayfadaki 1 sayfası